A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Délelőtti krónika

Vágólapra másolva!
Mint egy ócska, öreg Trabant, oly nehezen indul a nap. Leo örömmel konstatálja, hogy ezúttal ő lesz a földesúr, ennek megfelelően menten kiadja rendeleteit. Nem sokan élvezik a történelmi szerepjátékot, holott kaptak kedvezményeket: míg a sötét középkorban, Európában nemigen dohányzott senki, ők vígan pöfékelhetnek.
Vágólapra másolva!

8:35. Egyelőre nincs nagy élet, tán csak annyi, mint a Marson.

9:10. Leo álomittas fejjel néz, mocorog, majd kimegy a szaunából. A pislogó Katka úgy csinál, mint aki alszik, de minket nem tud átverni.

10:18. A lakók picivel kevesebbet mozognak, mint a magyar futballisták.

10:28. Zenés ébresztő. T-boy már aktív, a kertben is nagy a mozgás, csak a halóban hempergő Marcsi csinál úgy, mintha nem lenne ott és bedugult volna hallójárata.

Forrás: RTLKLUB



10:50. Ági már megint moralizál valamin, de Anettnek kicsivel fontosabb a szemöldöke. - Ha szeretek valakit, azt nagyon szeretem - motyogja Ágnes, akit valami furcsa álom nyomaszt.

11:00. Tommynak egy este alatt kinőtt a bajsza. Ma Leo lesz a földesúr, Katka a kocsmárosné, Csaba a kereskedő. Öt jobbágy lesz, T-boy felfelé lépett a ranglétrán.

11:18. - Lázadás kizárva, lopás nincs. Következő falugyűlés este, addig kiosztom a munkát. A cigarettához ne nyúljon senki egy darabig! Átlátható lesz a pénzmozgás - szónokol az új Döbrögi. Ma Leoncio a vezér, rend lesz.

11:40. A lakók kétszeresen is be vannak zárva: immár a nappaliban gubbasztanak, még a kertbe sem mehetnek ki. Ági a neki tetsző sms-eket vagdossa, Milo meg a pofákat vágja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!