Rajongók és babgulyás

Vágólapra másolva!
A VillaMajálison a Való Világ egykori és jelenlegi lakóival találkozhatnak a rajongók a Villa előtti parkolóban. A lakók az autogramok mellett babgulyást is osztanak.
Vágólapra másolva!

Első párosként Ágica és Tommyboy lépett ki a Villából. A kerítésnél százak kértek tőlük autogramot, Ágica alig bírta visszafojtani a örömkönnyeit, amiért olyan sokan kíváncsiak rájuk. Ráadásul a tömegben szüleit is felfedezte. A két lakó később a hatalmas kondérhoz járult, amelyben javában rotyogott a babgulyás.

Forrás: RTLKLUB

Fél óra önkívület után a Villába visszatérve lakótársaiknak mesélték élményeiket: "Olyan rajongók vannak, akiknek füzetük van, minden cikk benne van képekkel. Telepakoltak kis ajándékokkal. Anyukám és apukám is itt volt. Azt sem tudtam, hova nézzek, mit csináljak! Atyaisten! Komolyan! Anyukám ordított, hogy dolgozik, kapott munkát. Ordítottak, hogy Leóval ne veszekedjünk, szeressük egymást!"

Forrás: RTLKLUB

Ágica még a Villában sem tért magához, nagyokat sóhajtozott és lelkendezett. Izgalma a többiekre is átragadt, akik ugyanígy fél órát töltenek majd a Villa falain kívül. Este pedig mindannyian egyszerre lépnek a színpadra, hogy előadják közös kis műsorukat.

Forrás: RTLKLUB

A VillaMajálisra a Való Világ egykori lakói is ellátogattak. Segal, Indián és Frenki együtt érkeztek. Indián gyorsan összefoglalta az eseményeket: "Tegnap este tíztől ma reggel tízig megtörtént az első közös bulink. Ennek eredménye az arcunkon látható. Segal mint menedzser, Frenki mint sexmachine vett részt, én pedig az italozásra figyeltem oda, hogy ne hozzam szégyenbe a csapatot."

A három jó barát a legutóbbi Kihívásról és Kiválasztásról is véleményt mondott. Segal: "Szerintem Milo Tommyboyjal megy Párbajozni, mert Tommy elveszette az emberek szimpátiáját a mostani viselkedésével. Amikor még én is a Villában laktam, túl visszahúzódó volt, ahhoz képest, ahogyan mostanában viselkedik. Akkor még nem tudott kibontakozni."

Indián: Meglepődtem, hogy a Milót jelölték a lakók. De Milo jól választott a Kihívásnál, és szerintem vissza is megy a Párbajról - bárki legyen az ellenfele, bár azt hiszem, Anett lesz. Tommyboynak kicsit elege van az egészből, azért ilyen viselkedik ilyen furcsán." Frenki: "Tommyboynak érett nagyon ez a zöld kendő, mert vagánykodik, hogy ledobja a kék kendőt. Megérdemelte. Bízom benne, hogy őt fogják választani a nézők. Szerintem Milo fog nyerni."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről