A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tommyboy a chaten

Vágólapra másolva!
Itt a kihagyhatatlan, nagyszerű lehetőség: ma délután négytől lehet chatelni a Villa chippendale táncosával, a szőrtelenítés nagymesterével, a tükrök nagy barátjával, a tinilányok kedvencével!
Vágólapra másolva!

Ha szeretnél chatelni T-boyjal, most megteheted - több lehetőség erre nemigen lesz. Kérdezd meg, miképp vészelte át a korai korszakot, Pandora rohamát és azt, hogy miért zavarta, ha egy hajszála másfelé állt, mint a többi! Tudakold meg tőle, hogy mi fájt neki leginkább, mi hiányzott, mi volt sok(k), látja-e értelmét a négy hónapos bezártságnak! Kérdezz rá kedvenc perverziójára, újságjára, filmjére, zavard össze vagy hízelegj neki!

Forrás: RTLKLUB

Az a Tommyboy lesz ma négytől a vendégünk, aki több alkalommal is megjavította a VV1-ben órákat piperészkedő grimaszkirály, Leslie szépítkezési rekordját. A fürdőszoba ura, a család és a tisztelet fontosságát gyakran hangoztató chippendale-táncos, a Segalnak is beszóló Tommy válaszol majd mindenre, talán arra is, hogy miért lett elege a vége felé, miért csintalankodott a kamerákkal, miért szidta a stábot és miért dobta el a védettséget jelentő kendőt. Ma, délután négykor, klikk ide!


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!