A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lányok, fiúk külön-külön

Vágólapra másolva!
A fiúk fogták a cókmókjukat és a mosókonyhába költöztek. A lányok a Villában maradtak. A fiúk és a lányok még a teraszon sem találkozhatnak egy darabig.
Vágólapra másolva!

A fiúk a teraszon kezdték a megosztottság perceit, majd be kellett vonulniuk a mosókonyhába, ahol gyorsan álomra is hajtották a fejüket. Bár egy boríték megzavarta a pihenésüket. Leo rossz hírt kapott: több mint kétmillió forintot veszített, mert telek-spekulánsok áldozata lett: új nyaralóját elöntötte a közeli folyó. Kínjában nevetgélt egy kicsit, aztán leheveredett a mosókonyha padlójára.

Forrás: RTLKLUB

A lányok kicsit aktívabban töltik az időt, már ami a szájuk jártatását illeti. A kanapén kényelmesen elhelyezkedve a Villabeli régmúlt időkre emlékeznek. A beszavazó show-kkal kezdték, sorra veszik összes egykori lakótársuk kalandjait, most pedig azt vitatják meg, ki mikor kinek az ágyában aludt:
Katka: Kijött ide a Marcsi meg a Pandi, a Jenny átment a Leóhoz. Aztán én is átköltöztem, aztán visszaköltöztem, utána mind a ketten kiköltöztünk ide a nappaliba.

Anett: Eleinte olyan hangzavar volt éjszakánként, hogy alig tudtam elaludni.
Ágica: Hiányoznak is. Milo néha próbál poénkodni, de azért az nem olyan. Segal milyen hangulatot tudott csinálni! Én biztos voltam benne, hogy Segal benne lesz az utolsó három lakóban, erre ő esett ki először. Nagyon sok mindenről lehetett vele beszélgetni, és sokan nem ismerték meg azt az oldalát, amit én igen.
Anett: Emlékeztek rá, amikor már mindenki pizsamában volt, erre kaptunk egy kis zenét, és be kellett hozni a kiszavazó táblát? Senki sem számított rá.

A lányok így szépen visszakanyarodtak a jelenbe, Ágica kijelentette, hogy egyáltalán nem álmos, és játszani kellene valamit. Ekkor újabb levél érkezik: de a borítékok Milónak és Csabának szólnak - újabb kiadások vagy nyeremények lapulnak bennük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!