Hívd Békát!

Vágólapra másolva!
Békának korábban már volt lehetősége közelebbről is megismerkedni a VV3 lakóival. Ágicával nagyon jól elbeszélgetett, de a kedvence nem ő lett, hanem...
Vágólapra másolva!

Követed a VV3 eseményeit?
- Ha van időm megnézem, de nagyon sokat dolgozom.

Van kedvenced?
-
Igen. Amikor bent voltam a Villában, nagyon aranyosan fogadtak a lakók. Direkt mindenkivel beszélgettem egy pár szót. Az pillanatok alatt kiderült, hogy Ágicával nagyon hasonlóan gondolkodunk, viszont nem ő az, akinek szurkolok, hanem Csaba. Egyszerű, de értelmes, belevaló srác. Milo is jópofa, viszont Leót már annyira nem csípem. Bár hihetetlen okos és nagyon ott van a szeren, de néha túlzásba viszi a variálást.

Forrás: RTLKLUB

Mivel az előbb említetted, hogy Ágicával hasonszőrűek vagytok, nyilván azt szeretnéd, ha ő nyerné a Párbajt.
- Ágica mostanában mindig mindent megmagyaráz, és sokat nyafizik. Bár a vége felé én is sokat nyávogtam a Mucikám és a családom után. Szerintem Katka fog visszamenni, mert bevállalós, belevaló csaj. Talán őt fogják visszadobni az emberek, mert kíváncsiak lesznek arra, hogy Leo, hogyan viseli majd Ágica távollétét és hogyan alakul Kaktával a barátsága.

Mivel foglalkozol mostanában?
-
A büfét továbbra is nyomjuk, viszont most a fuvarozásba is megpróbálok beszállni. Egyébként pedig igyekszem a kereskedelem területén megmaradni és bízom benne, hogy idén nyáron több lesz a fellépésem is. Úgyhogy, ha valaki akar mulatni egy jót, hívja Békát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről