A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

"Nekem még reggel van"

Vágólapra másolva!
Morcosan ébredtek a lakók. Legalábbis egyikük sem tűnik boldognak attól, hogy már most hétágra süt a nap, és ma újabb kalandok várnak rájuk a Villában.
Vágólapra másolva!

Reggel van még - mondogatják egymásnak mintegy kifogásként két ásítás között. Csaba kitelepszik a napra, Katka készségesen viszi ki neki a reggeli kávét. Marcsi az álmáról mesél Milónak a nappaliban, Anett pedig félálomban ücsörög az asztalnál. Leónak szavát sem hallani.

Forrás: RTLKLUB

Az érdekes hangulatnak egyetlen oka van: a lakók egyre feszültebbek a közelgő Kihívás miatt. Bár ők még nem tudják, az eseményre nem is kell olyan sokat várniuk: ma este Marcsi kiosztja a zöld kendőket.

Forrás: RTLKLUB

Az egyetlen viszonylag nyugodt lakó Katka, ami nem is csoda, hiszen ő ma még védettséget élvez. A szőkeség Csabának és Marcsinak a reggeli kávé különlegességeit méltatja. Cserébe Marcsi gyorsan elmeséli, hogy álmában Katka "rákattant" Milóra. A két lány gyorsan megtárgyalja a reggeli programot: Katka fürdeni, Marcsi szoláriumba készül.

Forrás: RTLKLUB

Anett egykedvűen öltözködik, majd a szemöldökét veszi kezelésbe törökülésben a tükör előtt. Laza smink, és kezdődhet a nap.

Forrás: RTLKLUB

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!