A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A helyzet fokozódik

Vágólapra másolva!
Gondterhelt pillantások, nagy hallgatások és érzelemkitörések jellemzik a Párbaj előtti utolsó órákat. A jövőtől nem csak az este két főszereplője tart.
Vágólapra másolva!

Marcsi hol Milo közvetlen közelében ücsörög némán, aggódó pillantásokat küldve a Villa legfiatalabb lakója felé, hol a teraszon az őrület határát súroló magánszámot ad elő. Katkának cilindert nyom a fejébe, hogy a Párbaj perceit abban szurkolja végig, sőt, nyulat varázsoljon belőle. Katka veszi a lapot és főpróbát tart.

Forrás: RTLKLUB

Milo és Csaba a jacuzziban ázva arról beszélget, hogyan kellene méltó módon feldíszíteni a kertet a Párbajozók tiszteletére. Tervük szerint a Villaajtóhoz vezető utat a hangulat emelésére végigrakják fáklyákkal. Milo ráadásul még külön meglepetést is szeretne Marcsinak. "Úgy lődd el a puskaporodat, hogy maradjon még! Lehet, hogy ő jön vissza." - szól Leo tanácsa, Milo pedig bólogat.

Forrás: RTLKLUB

Csaba is készül valamire, de hogy pontosan mivel fog kedveskedni imádott Anettjének, még ő maga sem tudja. Mindenesetre a virágcsokor kiemelt helyen szerepel a terveiben.

Leo a kiadós délutáni fetrengés után a konyhában sürög-forog, de nem főz, csak mosogat, s közben énekelget. Anett hosszasan morfondírozik Katkával arról, milyen öltözékben lépjen majd a stúdióba. A Kihívott lány a nadrágra, barátnője szoknyára szavaz.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi és Anett elvonul a fürdőszobába, a két fiú pedig akcióba lép. Milo a hálószobába csalogatja Marcsit, majd átadja neki a fehér plüss kiscicát. "Igazit akartam, de most ez is jó lesz" - gügyögi a meghatódott Marcsinak. Közben Anett egy hatalmas csokrot talál az ágya mellett, amelyet két puszival köszön meg rajongójának.

Forrás: RTLKLUB

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!