Milo: Nagy nekem ez az ágy

Vágólapra másolva!
Milo kiöntötte a lelkét a Villanővérnek. Alig akarta elhinni, hogy szerelme vesztett tegnap este. Nagyon hiányzik neki.  
Vágólapra másolva!

Milo ma egész délelőtt szomorkodott. A Villanővér behívta a riportszobába, hogy egy kicsit beszélgessenek a tegnap esti Párbaj végeredményéről, Marcsikáról.

"Nagyon rossz volt a tegnap este. Nehezen aludtam el. Kiment az asszony. Nagy ez az ágy nekem. Bevallom, hogy meglepődtem. Marcsit sokkal színesebb egyéniségnek tartom, mint Anettet. Nem tudom, hogy a nézők, miért az Anettet választottak. Persze nem haragszom Anettre, de nehéz volt nekem nagyon."

Forrás: RTLKLUB

A Párbaj

A Villa legfiatalabb tagja elárulta azt is, hogy tegnap este bizony néhányszor közel állt a síráshoz. "Nem nagyon tudok olyan alkalmat mondani, amikor itt a Villában sírtam, de tegnap kétszer is kicsordult a könnyem."

Ezek után kicsit megemberelte magát, elgondolkodott az életén, majd hozzátette: "Az életem során már volt olyan szituáció, hogy elvesztettem embereket, akik nagyon közel álltak hozzám, úgyhogy valószínűleg túl fogom tenni magam ezen is."


Természetesen felmerült a kérdés, hogy hogyan tovább? Milo szerint a távolság közéjük fog állni. "Az egyik legnagyobb akadály köztünk a távolság lesz. Én nem akarok elköltözni otthonról, nekem a család a legfontosabb, és azt sem tudom elképzelni, hogy összeköltözzek vele. Én még nem akarom magam lekötni, de majd kint leülünk és meg foguk beszélni, hogy mi legyen."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről