A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Színes emlékek

Vágólapra másolva!
A lakók színessé varázsolták a Villa falát, Anett ajándékot kapott Csabától, Katka pacalt főzött Milónak. Így telnek a Párbaj előtti utolsó órák a Villában.
Vágólapra másolva!

A lakók színes emléket hagytak maguk után a Villában: az egyik falat rajzokkal és feliratokkal látták el. Leo és Katka ki is elemezte a műveket: "Anett négy felhőt rajzolt egy tojásrántottával, bocsánat napocskával. Én meg rajzoltam mellé egy csigát" - magyarázta Leo, majd Katka szívecskéjéről közösen megállapították, hogy olyan, mint egy lufi. Csabi lovát teljesen jónak minősítették, de Leo szerint az angyal feje fölé nem glória, hanem tepsi került.

Forrás: RTLKLUB

Csaba megkapta a VillaManóktól a szerelmének szánt búcsúajándékot, egy bekeretezett közös fotót. Mikor Anett egyedül maradt a hálószobában, szemérmesen át is adta az emléket: "Néha hülye vagyok, de szeretlek ám!"

Forrás: RTLKLUB

Anett az ölelés után elárulta Csabának, azóta nem tud közeledésével mit kezdeni, amióta egy sms-ező azt állította, ő csak játszik a lovászfiúval: "Akkor teljesen megzavarodtam, nem tudtam, hogyan viselkedjek, hogy az a legkevésbé legyen rossz neked."

Forrás: RTLKLUB

Közben Katka elkészült élete első pacaljával, amit Milo kedvéért főzött. A Villa legfiatalabb lakója értékelte a figyelmességet, és jóízűen falatozott. Katka már főzés közben furcsán viselkedett, indokolatlan jókedve nem sokkal később el is hatalmasodott rajta. A teraszon ücsörögve most is hol lufit fúj, hol fütyülni próbál, s közben jókat kacarászik.

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!