Mindenki mást gondol

Vágólapra másolva!
Leo biztos abban, hogy ő és Milo megy legközelebb Párbajozni, a lovász szerint azonban ő és Katka következik majd. 
Vágólapra másolva!

Leo bevallotta, hogy nem esett jól neki, hogy tegnap "találkozott" Ágicával. Na nem azért, mert nem hiányzik neki a lány, hanem azért, mert egy fal választotta el tőle. Azt mondta szőrnyű érzés volt, hogy nem tudta, hogy ott van, mégsem láthatta.

A Villanővérnek azonban azt is sikerült belőle kihúznia, hogy mit érzett szerelme hallatán. "Megnyugtató érzés volt hallani a hangját, kicsit olyan biztonság érzetem lett tőle. Nem is tudom, hogy ezt hogyan lehetne kifejezni. Megmagyarázhatatlan. Viszont utána annál nagyobb volt az űr, ezért olyan szar. Nem akarok róla gondolkodni, hogy mi lesz velünk, ha kimegyek. Csak az érzéseim fognak vezetni. Ez nem ide tartozik, nem másra tartozik, úgy fogok cselekedni, ahogy az érzéseim diktálják. Ebben a témában csak arra fogok hagyatkozni."

Forrás: RTLKLUB


Ha már a Villa elhagyása került szóba, felmerült a kérdés, hogy mit gondol, bent marad-e a végéig. "Most mindenképen én megyek Párbajozni, méghozzá Milóval. Ezek után egyértelmű, hogy a fináléban Katka, Csaba és közülünk valaki marad bent. Hogy melyikünk azt nem tudom, de meglepne, ha nem mi mennénk ki Párbajra. "

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről