A harc folytatódik

Vágólapra másolva!
Katka összefutott a vécén az igazmondó macival, Leo pedig jacuzzizás előtt észrevette, hogy van valami a gatyájában. 
Vágólapra másolva!

A délutáni szunyókának hamar vége lett. Milo kikötözős terve sem hozta meg a várt sikert, mert Katka ahogy felébredt észrevette, hogy a karja rögzítve van, tehát nem húzta maga után a párnát.

Jót nevetett az erőtlen próbálkozáson, de amikor vécére indult, meglepődött. Ott ugyanis találkozott az igazmondó macival. "Jesszusom" - kiáltott fel a lány, mire Milo sátáni kacaja hallatszott a teraszról.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A fiúk a jacuzziba indultak, mire Katka szája szegletében megjelent egy halvány mosoly. Leo rosszat sejtett. "Katka! Ugye nem csináltál semmit a gatyámmal?" - de válaszra nem volt szükség.

Belenézett a ruhadarabba és már is világos volt, hogy az e pillanatban az viselésre alkalmatlan, ugyanis tele van borotvahabbal.

A kutas röhögések közepette a medencébe vágta a nadrágot, így pár perc múlva a medence vízén úszkáltak a hab darabok. Nem volt mit tenni, ki kellet takarítani.

Forrás: RTLKLUB

Milo beült a jacuzziba, Katka nekiállt főzni, Leo pedig vészjóslóan járkált a kertben: "Nem baj Katka! Lesz még este. Visszakapod!"

Ajánlat:

Jön a nyár!
Bruce Willis, szakítás után
Meghal Harry Potter?
Harley-fesztivál, sok képpel


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!