A VV3 volt a legjobb sorozat

Vágólapra másolva!
A honlap olvasói múlt héten arról szavazhattak, hogy melyik Való Világ sorozat volt a kedvencük. Igen szoros csatában, de a jelenleg futó széria győzedelmeskedett, közel 20 ezer voks után.
Vágólapra másolva!

Érthető a 2002 őszén indult sorozatra leadott voksok mennyisége, hiszen mégiscsak az volt az első. Mindenki emlékszik első csókjára, fiújára/nőjére, sörére, cigijére, szüzességének elvesztésére vagy az első totálkáros karamboljára, így természetes, hogy mindenki szép emlékekkel gondol vissza az első, igazán hazai valóságshow-ra. Oki meztelen jeti-támadásai, Majka örök csibészkedése, Györgyi anyáskodása, Hajni csábító, asztali tánca, és Szabi csendes, okos feje - sokan emlékeznek ezekre a képekre.

Forrás: RTLKLUB

A VV2 szereplőgárdáját villámgyorsan válogatták ki, ennek ellenére kerültek be a Villába igen jó karakterek, exhibicionista figurák. A relatíve kevés szavazat talán annak is köszönhető, hogy egy hét pihenő után indult a második széria, így nem alakult még ki erős vágy a nézők körében. Ennek ellenére, a VV2 igen nézett volt, rendre megnyerte a nézettségi versenyt. Szavazóink 42,1 százaléka viszont úgy vélte, hogy a most futó, harmadik széria volt a legjobb.


Melyik sorozatban voltak a legjobb szereplők?

VV1 volt a legjobb: 7 982 szavazat, 41.5 %
A VV2 a kedvenc: 3 150, 16.4 %
Nincs jobb, mint a VV3: 8 094, 42.1 %

Összesen: 19 226 szavazat

Ajánlat:

Jön a nyár!
Bruce Willis, szakítás után
Meghal Harry Potter?
Harley-fesztivál, sok képpel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről