Katka testileg kint, lelkileg bent

Vágólapra másolva!
Katka, a VV3 bronzérmese, nagyon élvezi a Villán kívüli életet. Elmondta, hogy Frenkivel nem lesz folytatás, Justinnal azonban már leültek megbeszélni a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

- Mit gondolsz, mi lehet az oka, hogy végül nem nyerted meg a VV3 játékát?
- Azt hiszem, hogy a Frenkivel való kapcsolatomat sokan nem tudták nekem megbocsátani, ezért elpártoltak tőlem.

- Megbántad?
- Nem. Semmit nem bántam meg. Ha újra kezdeném, valószínűleg ugyanígy csinálnám, hiszen ha máshogy csinálnám, az már nem én lennék.

Forrás: RTLKLUB

A Finálé képei

A záróbuli fotói

- Most milyen a kapcsolatod a Frenkivel?
- Teljesen normális. Szép volt, jó volt, de nincs folytatás, nem is akarom.

- Mit szóltál Milo győzelméhez?
- Örültem neki, bár azt hittem, hogy Leo fogja megnyerni.

- Milyen az életed a Villán kívül?
- Nagyon boldog vagyok, eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam, ami nagyon jól esik. Kint lenni azonban még nagyon furcsa. Mondhatom, hogy testileg kint vagyok, lelkileg még bent.

- Bírtad volna még?
- Ha nem tudtam volna, hogy itt a vége, akkor igen, de ha most azt mondanák, hogy menjek vissza, úgy nem hiszem.

- Fogod valakivel tartani a kapcsolatot?
- Igen, szinte mindenkivel. Szereztem barátokat Leo, Jenny és Milo személyében, de a többiekkel is nagyon jó a viszonyom. Talán Segal volt az egyetlen, akivel nem jöttünk ki túl jól a Villában, de amikor kijöttem megtudtam, hogy a második párbajom óta mellettem állt. Ez nagyon jól esett és jóban is vagyunk.

- Ágicával hogy alakul a viszonyotok?
- Ágit elég távolságtartónak érzem és ezt tiszteletben is tartom. Nem volt még időnk beszélgetni, de úgy gondolom, sor kerül majd rá.

- Justinnal, a volt barátoddal találkoztál már?
- Igen. Rengeteget beszélgettünk a tegnapi nap folyamán. A történtek mind a kettőnket megviseltek, de valószínűnek tartom, hogy fogunk még beszélni a dolgokról. Egyelőre nem léptünk se előre, se hátra.

- Mik a terveid a jövőre?
- Mivel én nem határozott céllal jelentkeztem annak idején a Villába, ezért most elég magatehetetlen vagyok e tekintetben. Szeretnék természetesen ajánlatokat kapni, de nem biztos, hogy az ember mindig olyan lehetőséget kap, amihez ért, vagy amihez van tehetsége. Ha olyan dologgal keresnek majd meg, amihez még képeznem kellene magamat, akkor szívesen tanulnék tovább az ügy érdekében.

Ajánlat:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről