A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Megújul a Dacia Logan

Vágólapra másolva!
Megszépül a 2004 óta piacon lévő Dacia Logan, új csúcskivitel és új motor is érkezik a kínálatba.
Vágólapra másolva!

New Collection néven érkezik hamarosan a szalonokba a Dacia Logan új változata, a ráncfelvarrt modell főleg belül szépült meg, de kívül is tartogat néhány újdonságot. Az egyszerű funkcionalizmusból következően puritán utastér új, jobb minőségű kárpitokat és padlóburkolatot kapott, renault-sra cserélték a váltógombot, az ezentúl Prestige/Dynamique névre hallgató csúcskivitelben pedig még aludíszítéseket, ezüst hátterű műszerfalat és bőrkormányt is lelni. Újdonság még a levehető előlapos Blaupunkt hifi, ami CD-s és mp3-as kivitelben is rendelhető.

A külső változások az új, színrefújt hűtőrács-kereten, a csomagtartón elhelyezett nyitógombon, az Ambiance felszereltségi szinttől felfelé járó fehér betétes hátsó lámpán, valamint a Laureate-tól dukáló kis hátsó spoileren érhetők tetten, ezen kívül vannak új 15"-os felnik és négy eddig nem látott szín is.

A Prestige/Dynamique csúcskivitel színrefújt lökhárítókkal, kilincsekkel, védőcsíkokkal és tükrökkel kelleti magát, ez az a kivitel, amely új motorral is gazdagodott. Az eddigi 1,4-es és 1,6-os benzines erőforrások, valamint az 1,5 dCi mellett rendelhető egy új, 16 szelepes 1,6-os benzines hajtómű is, amely a maga 105 lóerejével és 148 Nm-es maximális nyomatékával 10,2 másodperc alatt gyorsítja százas tempóra a Logant. A végsebesség 183 km/óra, amelyet új ötsebességes váltót kapcsolgatva ostromolhatnak majd a boldog tulajdonosok.

Az új Logan árát hivatalosan még nem tudjuk, a szeptember 1-jén frissített honlapon azonban 1,999 milliós ár szerepel az alapváltozat, és 2,799 milliós a már feltüntetett 16 szelepes motor mellett. A lista szerint a magyarországi felszereltségi szintek Logan, Ambiance, Preference, Laureate és Dynamique lesznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!