Schumacher optimistán várja a Brit Nagydíjat

Vágólapra másolva!
Bár nem kizárt, hogy újabb támadások érik majd Michael Schumachert a Monte-Carlói Nagydíjon történt incidenst követően, a Ferrari hétszeres világbajnoka abszolút pozitívan várja a hétvégén megrendezésre kerülő Brit Nagydíjat.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy az elmúlt héten rengeteg támadás érte a 37 éves versenyzőt a Monacóban történt vitatható "edzésbalesetét" követően, Schumacher higgadtan várja a silverstone-i megmérettetést, ahol véleménye szerint mindent meg kell tenniük a rajongók kielégítésének érdekében.

"Silverstone az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező pályák egyike a sportban" - mondta. "Mindig szívesen versenyzek ezen a ringen, ami az idei évben sem lesz másképp, már alig várom, hogy a helyszínen legyek."

"Nem egyszerű pálya, hiszen rengeteg finomhangolásra van szükség ahhoz, hogy az autó egyensúlya megfelelő legyen. Szeretem az ilyen fajta kihívásokat, és biztos vagyok abban is, hogy jó munkát fogunk végezni."

"És amit még szeretek Silverstone-ban, hogy a rajongók nagyon jól értenek a sporthoz. Olyan emberek, akik évek óta figyelemmel kísérik a történéseket, és rengeteget tudnak a királykategóriáról. Ez viszont arra ösztönöz, hogy bizonyítsál."

Ugyan Schumacher magabiztosan várja a hétvégi megmérettetést, tisztában van azzal, hogy nem engedheti meg magának, hogy további pontokat veszítsen legnagyobb riválisával, az élen tanyázó Fernando Alonsoval szemben.

"Tökéletesen kell teljesítenünk, különösen a bajnokság jelenlegi állása miatt" - folytatta. "Nincs kétségem afelől, hogy csökkentenünk kell a különbséget, és ennek érdekében mindent meg is fogunk tenni Silverstone-ban."

"Mivel az elmúlt héten megrendezett tesztek jól sikerültek számunkra, minden okunk megvan arra, hogy optimistán várjuk a hétvégi futamot. Nem is lehet kérdéses, mi a célunk: győzni megyünk Silverstone-ba."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről