Kimi esélytelennek érzi magát Japánban

Vágólapra másolva!
A McLaren finn versenyzője, Kimi Raikkönen esélytelennek érzi magát Japánban, miután a pénteki szabadedzéseken mindössze csak a tizedik pozíciót sikerült elérnie a vizes pályán.
Vágólapra másolva!

Raikkönen - aki a 2007-es idényt a Ferrari színeiben kezdi majd meg - az idei évben még egyetlen győzelmet sem szerzett. Bár Kínában minden esélye megvolt arra, hogy felállhasson a dobogó legmagasabb fokára, egy technikai probléma miatt idő előtt feladni kényszerült a küzdelmet.

Miután a Japán Nagydíj pénteki második szabadedzésén csak a tizedik pozíciót szerezte meg, Raikkönen attól tart, nem fogja tudni felvenni a versenyt ellenfeleivel.

"Minden egyes versenyen a győzelmet célozzuk meg, de sajnos soha nem sikerül. Most majd meglátjuk, mire leszünk képesek Szuzukában" - mondta a tavalyi futam győztese. "Azonban nem ringatom magam álomvilágba, mert a realitás talaján maradva nem hiszem, hogy megszerezhetem a győzelmet."

"A tavalyi autónk sokkal jobb volt, mint az idei, így annak ellenére, hogy a tavalyi versenyt mi nyertük, idén nem lesz egyszerű dolgunk. Sőt, nehéz helyzetben leszünk, de mindent megteszünk a siker érdekében. Azt viszont el kell mondanom, hogy nem igazán szeretem a japán pályát" - tette hozzá Raikkönen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről