A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Alonso új szponzort visz a McLarenhez

Vágólapra másolva!
A spanyol biztosítási csoport, a Mutua Madrilena is követi Fernnado Alonsót a McLarenhez, miután a brit alakulat szerda este hivatalos közleményében megerősítette, szponzori szerződést kötött a pénzügyi céggel a 2007-es idényre.
Vágólapra másolva!

A Mutua Madrilena az idei évben még a Renault istálló partnereként tevékenykedett a Forma-1-ben, ám azzal, hogy Fernando Alonso a jövő évben a McLarenhez igazol, a spanyol biztosítási csoport is elhagyja a világbajnok csapatot, és a jövő évet a wokingiak szponzoraként kezdi majd meg.

"Izgatottan várjuk, hogy megkezdjük a munkát a McLaren Mercedes istállóval, mint a Forma-1-ben jelen lévő egyedüli spanyol biztosító" - mondta a Mutua Madrilena elnöke, Jose Maria Ramirez Pomatta. "Az együttműködéstől sokat várunk, hiszen egy olyan élcsapat, mint a McLaren, sokat segíthet cégünk felemelkedésében."

A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis a következőket fűzte hozzá az egyezséghez: "Sok szeretettel köszöntjük a Mutua Madrilenát partnereink között. Ők lesznek az első spanyol cég, mellyel együttműködünk, és ahogy Fernando is, csapatunk jövőjét jelentik."

A spanyol cég logói a McLaren vezetőszárnyának felső lemezén, a versenyzők overalljain, illetve sisakjain lesznek láthatóak a 2007-es idényben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!