Vágólapra másolva!
Miután Michael Schumacher többször is kijelentette, hogy nem tudná magát csapatfőnökként elképzelni, öccse, a jelenleg még aktív Ralf épp ellenkezőleg vélekedik, és visszavonulása után szívesen intézné egy istálló ügyes-bajnos dolgait.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Ralf Schumacher nemrég úgy nyilatkozott, hogy még esze ágában sincs visszavonulni, legutóbb azonban annyit elárult, hogy ha befejezi a versenyzést, akkor is mindenképpen maradna a Forma-1-ben.

"Az utóbbi időben gyakran gondolkodtam azon, hogy milyen lennék csapatfőnökként"- nyilatkozta a Toyotával már Ausztráliában, a szezonnyitó helyszínén tartózkodó pilóta. "Ki tudja, egy szép napon majd talán én is ebbe a pozícióba kerülök."

"Sokat beszélgettem Gerhard Bergerrel és Niki Laudával, akik már üzleti oldalról is nagyon jól ismerik a Forma-1-et. Érdekes és izgalams kihívásnak tartom a menedzselés feladatkörét."

"Most azonban még nem foglalkozom a visszavonulásal. Amíg a vezetésben örömömet lelem, addig nem akarok erre még csak gondolni sem. És mivel még nagyon élvezem azt, amit csinálok, ezért akár még nyolc évig is versenyezhetek"-folytatta a német, aki most 31 éves, így tervei szerint 39 éves koráig versenyezne.

Ha a fiatalabbik Schumacher valóban még ilyen sokáig a száguldó cirkuszban akar maradni, akkor ahhoz idén jó eredményeket kell elérnie. Ez bizonyára nem lesz egyszerű, hiszen a Toyota TF107-esével a téli teszteken is több probléma volt, és ez akár megrövidítheti Ralf pályafutását is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről