A Toyota túlszárnyalta saját elképzeléseit is

Vágólapra másolva!
A Toyota némi meglepetésre mindkét autójával a legjobb tízben végzett, Jarno Trulliéknak így jó esélye van arra, hogy a vasárnapi Ausztrál Nagydíjon pontszerző helyen érjenek célba, a várakozásokon felül teljesítve ezzel az idénynyitón.
Vágólapra másolva!

A gyenge téli teszteredmények és a pénteki szabadedzések után mindenképpen váratlannak nevezhető a Toyota jó szereplése a Melbourne-i időmérő edzésen. Trulli a nyolcadik, Ralf Schumacher pedig a kilencedik helyről várhatja a startot.

Az olasz pilóta repesett az örömtől a kvalifikáció után: "A gyenge tél után ezúttal nagyon boldogok lehetünk. Mindketten a legjobb tízben vagyunk, ez fantasztikus! Az utolsó etapban futott köröm tiszta volt, bár nem volt a legjobb. Az autóban maradt még tartalék bőven."

"Sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, mint azt vártuk. De még nincs vége semminek, a verseny még csak most következik, ahol mindenképpen célba kell érnünk, és lehetőleg pontszerző helyen. Már nagyon várjuk a futamot és jó eredményben bízunk"- fejezte be Trulli.

A Toyota másik versenyzője, Ralf Schumacher is nagyon elégedetten nyilatkozott. A német alig több, mint két tizedmásodperccel volt lassabb márkatársánál.

"A nyolcadik és kilencedik rajtpozíció sokkal jobb, mint amit előzetesen vártunk, így természetesen elégedett vagyok"- kezdte Schumacher. "De így sem volt teljesen tökéletes ez a délután. A második etapban váltóprobléma miatt csak egy gyors kört tudtam megtenni, az utolsó felvonásban pedig több apró hiba is becsúszott."

"De a lényeg, hogy a legjobb tízben vagyunk. Mindent megteszünk azért, hogy a versenyen is jól szerepeljünk. Melbourne-ben korábban már voltak jó eredményeim, talán holnap jön a következő"- fejezte be bizakodóan a német.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!