A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Tavaszváró spagetti

Vágólapra másolva!
Szakácsunk mai receptjében minden megtalálható, ami pozitívan hat egészségünkre. Egészséges és laktató.
Vágólapra másolva!

Hozzávalók 4 személyre: 35 dkg spagetti, 3 szem paradicsom, 1 maréknyi spenótlevél, 20 dkg csiperkegomba, 5-6 db aszalt paradicsom, 5 evőkanál olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg kecskesajt, só, reszelt parmezán sajt.

Öntsük egy nagy serpenyőbe az olívaolajat, adjuk hozzá a vékony szeletekre felvágott fokhagymát, és hevítsük addig, amíg sisteregni kezd. Öntsük bele az ugyancsak vastagabb szeletekre vágott gombát, és erős lángon pirítsuk meg. Ezután dobjuk rá a kockára vágott paradicsomot, a megmosott spenótleveleket és az aszalt paradicsomot is. Rotyogtassunk egyet rajta, épp csak annyit, hogy megforrósodjon, majd keverjük össze a sósvízben kifőzött spagettivel és a kockára vágott kecskesajttal.

Tálaljuk levesestányérokba, tetejére reszelt parmezán sajtot szórjunk. A bátrabbak kevéske felszeletelt erős paprikával tehetik pikánsabbá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!