A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Parmezánnal sütött édeskömény

Vágólapra másolva!
A különleges ízű édeskömény könnyen elkészíthető és egészséges, hiszen alig van benne kalória, és nagyon jó méregtelenítő, tisztító hatású.
Vágólapra másolva!

Karakteres ízű parmezánnal megszórva, kellemes nyári vacsora lehet.

Hozzávalók négy személyre:
4 db édesköménygumó, 4 evőkanál olívaolaj, 4 evőkanál reszelt parmezán sajt, só

Elkészítése:
Az édeskömény szárait vágjuk le, vágjuk hat cikkre, majd alaposan mossuk meg hideg vízben. Tegyünk fel egy nagy fazékba sós vizet forrni, majd dobjuk bele az édeskömény darabokat. Főzzük két-három percig, majd szedjük ki, és szűrőedényben csepegtessük le.

A megfőtt édeskömény darabokat tegyük egy tűzálló üvegedénybe, csorgassuk meg olívaolajjal, és szórjuk meg bőven reszelt parmezánnal. Forró sütőben 140-150 fokon süssük 15-20 percig.

Önállóan is megállja helyét, de tálalhatjuk párolt és grillezett halak mellé is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!