Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Rák jegyében jár, szextilben áll a Marssal, együtt áll a Vénusszal. Töltsünk minél több időt a szeretteinkkel, ma nagyszerűen ráérezhetünk, mit is szeretne a másik.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Rák jegyében járja útját. A Rák jegyre jellemző túlzott aggódás, folytonos idegeskedés különösen a gyomorra lehet rossz hatással. A túlzott stressz és mellé az egészségtelen táplálkozás könnyedén gyomorfekélyhez vezethet, amely nehezen gyógyítható, igen fájdalmas, és nagyon veszélyes betegség. A rossz táplálkozás, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás mellett bizonyos láz- és fájdalomcsillapítók is rossz hatással lehetnek a gyomor nyálkahártyájára, ezért a patikában vagy az orvostól olyan gyógyszereket kérjünk, amelyek minél kíméletesebbek. Vigyünk rendszert az életünkbe, és fogyasszunk rendszeresen vitaminban és rostokban gazdag táplálékokat. A fehér kenyeret cseréljük le teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukra, kerüljön minél több friss zöldség és gyümölcs az asztalunkra és rendszeresen fogyasszunk olajos magvakat is.

A Hold ma szextilben áll a Marssal, és együtt áll a Vénusszal. Tele leszünk energiával, tetterősnek, határozottnak érezhetjük magunkat. Ma nem fordulhat velünk elő, hogy a "jobb a békesség" elvét követve kitérünk a viták elől. Hatékonyan állunk ki saját magunkért és az elveinkért. Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Érzékennyé válunk a többi emberre, nagyszerűen tudunk kapcsolatot teremteni másokkal. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy társaságba menjünk, meglátogassuk a családunkat. Érdemes ma a kedvesünkkel is többet beszélgetni a szokásosnál, hiszen a mai napon nagyszerűen rá tudunk érezni arra, hogy mire is vágyik. Ha szeretünk a művészetekkel foglalkozni, kitűnő a nap arra, hogy elmenjünk egy kiállításra vagy elmerüljünk egy festészeti albumban. Akár mi is alkothatunk valami szépet, legyen az rajz, festmény, vers, virágkompozíció vagy éppen egy tökéletesre sikerült torta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről