Britney lett Federline volt nőjének kutyája

Vágólapra másolva!
Britney vőlegénye, Kevin Federline volt kedvese egyik kutyáját az ifjú popsztárról nevezte el, és még egy lapáttal rátett a fájdalmára, mikor rájött, hogy mi folyik Kevin és a szőkeség között.
Vágólapra másolva!

A Moesha egykori sztárja, Shar Jackson színésznő, aki e hónapban szülte meg Kevin Federline második gyermekét, megdöbbent, mikor idén áprilisban az újságokból tudomást szerzett a románcról - és ami még fájdalmasabbá tette a tudatot, hogy az egyik kutyája a sztár után kapta a nevét, írja a Wenn. "Minden kutyám egy popsztárról kapta a nevét. Az egész ügy kezdetén elküldtem azt a bizonyos kutyust egy barátomhoz egy pár napra, mert nem akartam kimondani a nevét" - mondta Shar Jackson csalódottan.

Közben Britney Spears állítólag előrehozta (újabb) esküvője időpontját és már jövő hónapban feleségül megy Kevin Federline-hoz. A Toxic énekesnője és vőlegénye azután változtatták meg a tervezett novemberi dátumot, hogy a Beverly Hills Hotelben tartandó esküvő részletei kiszivárogtak.

Az ifjú világsztár nemrégiben 4,5 millió dollárért vett egy tengerparti házat Malibun, és most azt tervezik, hogy az ottani kertben tartják az esküvőt. "Britney és Kevin úgy döntöttek, legjobb, ha mielőbb összeházasodnak. Közölték a barátaikkal, hogy készüljenek fel, hogy hamarosan meghívják őket, de nem árulták még el a pontos helyszínt és időt. Britney hagyományos esküvőt szeretne fátyollal és hosszú ruhával" - mondta egy forrás.

Hetekkel ezelőtt még arról értesültünk, hogy a 22 éves díva tündérmesébe illő fehér esküvőt tervez, pár napja már azt híresztelte a szőke ciklon, hogy változik esküvője forgatókönyve, és a ceremóniát a Kabbalah szellemében akarja megtartani. Ezt már szinte lehetetlen követni.