Felháborodtak az amerikaiak Joe Biden bejelentését követően

BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir, Biden Ukrajnában, Ukrajna, Kijev,
US President Joe Biden (R) is greeted by Ukrainian President Volodymyr Zelensky (L) during a visit in Kyiv on February 20, 2023. - US President Joe Biden made a surprise trip to Kyiv on February 20, 2023, ahead of the first anniversary of Russia's invasion of Ukraine, AFP journalists saw. Biden met Ukrainian President Volodymyr Zelensky in the Ukrainian capital on his first visit to the country since the start of the conflict. (Photo by Dimitar DILKOFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Nehezményezik a twitterezők, hogy Joe Biden amerikai elnök számolatlanul önti a pénzt Ukrajnába. 
Vágólapra másolva!

Miután Joe Biden vonaton zötykölődve Ukrajnába utazott egy kis smúzolás és egy újabb 500 millió dolláros segélycsomag kedvéért, közzé tett egy tweetet, amelyben kijelentette, hogy „Ukrajna rabul ejtette a szívét”. A posztja kiváltotta a népharagot Amerikában, azzal vádolják Bident, hogy figyelmen kívül hagyja az otthoni problémákat.

– írta az amerikai elnök, és mellékelt egy képet egy üzenetről, amelyet az ukrán elnöknek, Volodimir Zelenszkijnek firkált.


A kritikusok azt nehezményezik, hogy Biden szívét – Ukrajnával ellentétben – a problémákkal küzdő amerikaiak nem igazán ragadták meg.

„Ezt tweeteli az Elnökök napján?! Mi a helyzet az AMERIKA iránti szeretettel?” – tette fel a kérdést Jenna Ellis ügyvédnő.

– tweetelte egy népszerű gamer.

„Ön Ukrajna valaha volt legnagyobb elnöke” – írta ironikusan Graham Allen a Dear America Podcast házigazdája.

– mérgelődött Daniel Bostic színész.

Tim Young humorista szerint „Biden és Hunter milliókat keresett” Ukrajnával.

– szólt be az elnöknek John Dennis, a San Franciscó-i Republikánus Párt elnöke.

„Emlékeztek, amikor a Burisma 2014. május 13-án a weboldalán közzétett egy fotót Joe és Hunter partneréről, Devon Archerről? A fotót egy nappal azután tették közzé, hogy a Burisma nyilvánosan bejelentette, hogy Hunter évi 1 millió dollárért csatlakozott az igazgatótanácsához. Archer április 16-án találkozott Joe-val a WH-ban” – tweetelte a Breitbart újságírója.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!