Illegális migráns erőszakolt meg egy 14 éves lányt Floridában

nemierőszak, migráns, nemi erőszak
A kép illusztráció.
Vágólapra másolva!
Egy korábban kitoloncolt illegális bevándorlót azzal vádoltak meg Floridában, hogy szexuálisan bántalmazott egy 14 éves lányt.
Vágólapra másolva!

A 20 éves Kevin Mauricio Escobar Munozt szerdán tartóztatta le az Okaloosa megyei seriff hivatala szexuális erőszak és testi sértéssel járó betörés miatt. A rendőrség szerint Escobar Munoz betört a 14 éves áldozat otthonába, majd szexuálisan bántalmazta a lányt.

Escobar Munoz hondurasi illegális bevándorló, akit korábban, 2022 szeptemberében már egyszer kitoloncoltak. Jelenleg az Okaloosa megyei börtönben van, ahol a Bevándorlási és Vámhivatal őrizetbe vette.

A lányt még áprilisban támadták meg.

Az áldozat elmondta a nyomozóknak, hogy a Fort Walton Beachen található otthonában április 21-én nem sokkal reggel 7 óra előtt arra ébredt, hogy egy számára ismeretlen spanyol férfi szexuálisan bántalmazza őt”

 – áll a seriff hivatalának közleményében. „A nő arról számolt be, hogy a férfi a kezével eltakarta a száját, és spanyolul beszélt”.

A bűnüldöző szervek szerint a lány azt mondta, hogy szerinte a támadó a hátsó ajtón kimászva hagyta el az otthonát.

Az áldozat orvosi vizsgálata pozitív leletet mutatott szexuális bántalmazásra. Július 11-én a floridai bűnüldözési hivatal jelentette, hogy a férfi DNS-profilja megegyezett az áldozat szexuális bántalmazásából származó mintával” 

– közölte a seriffi hivatal.

A nyomozók szerint Escobar Munoz az áldozat közelében lakott.

Eric Aden, Okaloosa megye seriffje sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a déli határt biztosítani kell, és véget kell vetni az illegális bevándorlásnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!