Elsőként esett ki a Dancing With The Stars-ból a börtönviselt ál-örökösnő – totál kiborult

Digital Features: Tackling Issues Of Free Speech And Censorship Panel Discussion
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Anna „Delvey” Sorokin – akit lopásért és lopás kísérletéért ítéltek el, miután bankokat, szállodákat és embereket csapott be azzal, hogy német örökösnőnek adta ki magát – azt állítja, hogy az ABC Dancing With The Stars című műsora kihasználta őt, és kiesését követően „ragadozó” viselkedéssel vádolta meg az ABC sikershow mögött állókat.
Vágólapra másolva!

Úgy érzem, hogy a műsor készítői csak kihasználtak engem, hogy a nézettséget növeljem, soha nem is tervezték, hogy esélyt adjanak nekem a fejlődésre, csak azzal törődtek, hogy kihasználjanak a figyelemért” 

– mondta az NBC Newsnak Sorokin, akinek történetét a 2022-es Netflix-sorozat, Az örökösnő álcája mögött mutatja be.

Megpróbálták elérni, hogy alkalmatlannak és hülyének érezzem magam, miközben fokozatosan egyre jobb lettem, mégis úgy döntöttek, hogy ezt figyelmen kívül hagyják”

tette hozzá az ál-örökösnő.

Figyelemre méltó, hogy Sorokin – akit 2021-ben engedtek ki a börtönből, miután 2019-ben másodfokon elítélték nagy értékű lopás, ill. lopás kísérlete miatt – volt az első versenyző, akit kiszavaztak a Dancing With The Stars 33. évadából.

Sorokin szeptember 17-én debütált a Dancing With The Starsban, ahol a cha-chát adta elő profi partnerével, Ezra Sosával.

A műsor első hetében nem volt közönségszavazás, de Sorokin a következő héten, szeptember 24-én az első kieső versenyző volt.

Miután kiszavazták, a műsor társműsorvezetője, Julianne Hough megkérdezte tőle: „Mit fogsz ebből a versenyből magaddal vinni?”. Sorokin egyetlen szóval válaszolt: „Semmit”.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!