Gyerekre támadt egy férfi egy svájci bölcsődében, többen megsérültek

Vágólapra másolva!
Három gyerek megsérült Zürich egyik bevásárlóközpontjában lévő bölcsődében elkövetett támadásban - közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A zürichi rendőrség szóvivője elmondta, hogy a rendőröket helyi idő szerint nem sokkal 12:00 óra után értesítették, hogy a város északi részén, 

a Berninastrasse környékén támadás történt, amiben három gyerek megsérült. 

Egy férfit a helyszínen letartóztatták, és a rendőrség szerint a lakosság nincs veszélyben. A rendőrök nem közölték a támadás indítékát, de azt mondták, hogy még kedden sajtótájékoztatót tartanak az ügyben - írja a BBC. 

A DailyMail információi szerint fegyveres rendőrök és a mentőszolgálat is a helyszínre sietett, miután riasztották őket a támadásról. Egy szemtanú újságíróknak elmondta:

Gyerekek sikoltozását hallottam, majd rengeteg rendőr érkezett a helyszínre

A Berninastrasse környékén élő lakosok elmondták, hogy a szörnyű események hírére a szülők rémülten rohantak gyermekeikért a napközibe. A rendőrség közölte, hogy letartóztatták az "erőszakos bűncselekmény" elkövetésével gyanúsított férfit, de további részleteket nem közöltek.

Korábban arról is írtunk, hogy szánalmasan sajnáltatja magát a kisgyereket felrúgó karateedző, aki még mindig nem kért bocsánatot a fiú családjától. Az Origon is beszámoltunk róla, hogy kislányokat zaklatott egy Mikulás-imitátor egy állatkertben. Egy korábbi NFL-játékos pedig életfogytiglani börtönbüntetést kapott, amiért meggyilkolta barátnője ötéves kislányát Las Vegasban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!