A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szerdától két napos állásvadászat a Budapesti Corvinus Egyetemen

Vágólapra másolva!
Szerdán és csütörtökön rendezik az egyik legnagyobb budapesti állásbörzét, a Karrier Expót a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az állásbörzén 80 cég 30 szakterületen mintegy 1000 álláshellyel várja a pályakezdőket, a frissdiplomásokat és a gyakorlati helyre vadászókat. 
Vágólapra másolva!

A "Közgáz" mindkét nap 10-17 óráig tartó karrierbörzéjén főként a pénzügyi, értékesítési, számviteli, informatikai és logisztikai területek állásajánlatait vadászók találhatják meg a számításukat. Emellett azonban az álláskínálatban szerepelnek műszaki, termelési, adminisztrációs, kontrolling és marketinges, telekommunikációs pozíciók is.

Angol nyelvű próbainterjú, pszichológia tesztek, önéletrajzírási tanácsadás

A Karrier Expo szerda délelőtti cégreprezentációján 8 nagyvállalat - köztük a Budapest Bank Nyrt. és a PricewaterhouseCoopers mutatkozik be. A szakmai gyakorlati helyeket keresők számára jó hír: a cégek 70 százaléka biztosít hosszabb-rövidebb időt a tapasztalatszerzésre. A pályakezdő és frissdiplomás állásvadászokat a börze két napján karriertanácsadással, angol és magyar nyelvű próbainterjúkkal, pszichológiai tesztekkel várják. Az állásbörzén idén is lesz "CV Ambulancia". A standnál az érdeklődők arra kaphatnak választ, hogyan készíthetnek a munkaerőpiacon kelendő önéletrajzokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!