A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Segítség - hamarosan én is munkába állok!

Vágólapra másolva!
Sokan már az iskolai évek alatt elkezdenek dolgozni, míg mások csak most szembesülnek az álláskeresés rejtelmeivel: Milyen a jó motivációs levél? Melyik önéletrajz formátumot használjam? (Euro-Pass? Amerikai típusú?) Hogyan legyek megnyerő egy állásinterjún? Ezen apró fortélyok elsajátításában ma már számos website, tanácsadó és fejvadász cég segítséget tud nyújtani.
Vágólapra másolva!

Miközben mindenki az ideális munkahely, az "álommeló" keresésére koncentrál, kevesebb figyelem jut a munkavállalással együtt járó számos teendőre: például a megfelelő bankszámla kiválasztására, vagy a nyugdíjpénztárba történő belépésre, holott ezek alapvetően befolyásolhatják a későbbiekben pénzügyi lehetőségeit.

Az OTP Bank abban nem tud segíteni, hogy megtalálja az álom munkahelyet, de kitűzött céljait biztosan gyorsabban eléri, ha pénzügyi háttere garantált. Ezért logikus választás az iskolás évek után az OTP JUMP számlacsomag, amely nemcsak számos díjmentes és kedvezményes szolgáltatást kínál, de alapvetően a 24 és 28 év közöttiek problémáira, elvárásaira koncentrál. Elérhető közelségbe hozza az első saját lakást, hiszen lakáshitelének induló költségeit a bank átvállalja. Az OTP Egészségpénztárral együttműködve kedvezményes egészségügyi szolgáltatásokat, míg az OTP Magánnyugdíj és/vagy Önkéntes Nyugdíjpénztár segítségével megbízható nyugdíjpénztári hátteret biztosít. Sőt, az OTP Travel jóvoltából egyedi utazási ajánlatokat, kedvezményes pihenési lehetőségeket is kínál. Ilyen biztos banki háttérrel talán még az álommeló is könnyebben elérhető.

További információ

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!