Valóságshow indul magyar zenészekkel

Vágólapra másolva!
Négy magyar zenész (köztük Ganxsta Zolee és Mester Tamás) hét hétre összeköltözik, hogy azután közös dalokkal rukkoljanak elő.
Vágólapra másolva!

Mindenekelőtt siessünk leszögezni, hogy a résztvevők mindegyike tiltakozik a valóságshow megnevezés ellen - a TV2 Favorit-ja azonban minden pénteken külön rovatban számol be az átmeneti zenekar mindennapjairól, így a tévés formátumot tekintve csak annyi a különbség, hogy itt nincsenek heti kiesők.

A négy zenész hét hétig együtt marad, és próbálja beindítani a Jack Jack nevű formációt. Ganxsta Zolee ezúttal a háttérben marad (dobolni fog), az énekes szerepét Mester Tamás tölti be. A gitáros a Hooligansből ismert Tóth Tibor, a basszusgitáros pedig a Supernem frontembere, Papp Szabolcs lesz - aki már csak azért is örül ennek a szerepnek, mert ezúttal nyugodtan dohányozhat a színpadon is.

A zenekar - mint a Mokká-ban elmondta - még azt sem tudja, milyen stílusban fog játszani. Ganxsta az Exploited, illetve a Ramones felé próbálta terelni az irányt, de Mester Tamás nem is ismeri ezeket az együtteseket. Mindenesetre annyit kikötöttek, hogy Ganxsta nem rappelhet, szigorúan rockzenét szeretnének csinálni. "Nem a világ legjobb lemezét akarjuk összehozni, egyszerűen csinálni akarunk egy albumot" - fogalmazott Papp Szabolcs.

Az egyetlen közös nevezőnek azonban eddig csak a "májcsere" tűnik, ahogy Ganxsta nevezte a közös italozást. (A zenekar neve is egy ismert whiskey-márkára utal, azért duplázva meg annak első felét, mert Papp erősen dadog.) Reméljük, azért közös dalok is születnek két pohár között: a legjobb dalból a tervek szerint klip is készül, a hét hetes együttlakásról pedig egy nagyfilmet forgatnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!