Vágólapra másolva!
A spanyol Szuperkupát leszámítva semmilyen fontos trófeát nem nyert meg a Real Madrid labdarúgócsapata a 2012-13-as szezonban. A bajnoki ezüstérem, a BL-elődöntő és a Király-kupa döntő nem eredmény, legalábbis José Mourinhónak, aki az évadot pályafutása legrosszabb időszakaként emlegette.

Hazai pályán, hosszabbításban szenvedett 2-1-es vereséget a Real Madrid labdarúgócsapata a városi rivális Atlético Madrid ellen a spanyol Király-kupa döntőjében. Ugyan Cristiano Ronaldo góljával a hazaiak vezettek, végül nemcsak a mérkőzést, de a fejüket is elveszítették, és Ronaldo mellett Mourinho is a kiállítás sorsára jutott.

"Ez volt életem legrosszabb szezonja, hiszen a Szuperkupát leszámítva semmit se nyertem a csapattal. Ami másik edzőnek a csúcsot jelentené, az nekem csalódás és katasztrófa" - nyilatkozta a portugál szakember a kupadöntő után. "És korábban mondtam már, amikor a dolgok jól mennek, az mindenki érdeme, ha rosszul, akkor az az edző hibája."

Forrás: AFP/Dani Pozo

A jövőjét firtató kérdésre annyit mondott, hogy a hátralévő két bajnoki után leül beszélni Florentino Pérez klubelnökkel. A spanyol és angol sajtó szerint Mourinho ismét a Chelsea edzője lesz, míg helyére a Paris Saint-Germain olasz edzője, Carlo Ancelotti érkezhet.

"Még három évig szóló szerződésem van, azaz mindenképpen le kell ülnöm Pérez elnökkel egyeztetni. Őszinteséget ígérek, amint lesz döntés az ügyemben, azonnal nyilvánosságra fogom hozni" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!