Vágólapra másolva!
Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója szerint a balliberális oldal, "porondmesterük, Soros György parancsára" cirkuszt csinál a legfőbb közjogi méltóság, a köztársasági elnök megválasztásából, amikor "a Soros által pénzelt Eötvös Károly Közpolitikai Intézet" vezetőjét, Majtényi Lászlót jelöli a posztra.
Vágólapra másolva!

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a CÖF-CÖKA egyértelműen Áder János jelenlegi államfő újrajelölését támogatja.

Fricz Tamás, a CÖKA kuratóriumának tagja ugyanezen az eseményen azt mondta, Soros György célja a nemzetállamok megtörése, egy új globális világrend kialakítása és egy multikulturális, "kevert fajú Európa" létrehozása.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője pedig az Euobserver.com portálra hivatkozva azt mondta, hogy Európában az egyik legátláthatatlanabb szervezet "a Soros György által gründolt" és Majtényi László által vezetett Eötvös Károly Közpolitikai Intézet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!