Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben

Sargentini jelentés, Orbán ellen felszólalók
Niedermüller Péter Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége
Vágólapra másolva!
Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Soros György emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben, hiszen a migrációs biztos és a bevándorláspárti kórus ismét arról prédikált, hogy be kell telepíteni a migránsokat.  A májusi választás tétje, hogy Európa teljes egészéből bevándorlókontinest csinálnak-e. 
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus kifejtette, hogy Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja megint elmondta, hogy a bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszámítható szolidaritási mechanizmusra van szükség, tehát ezzel

megint a kvótát erőltetik.

Arra is kitért, hogy a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter ugyancsak a migránsok szétosztását és a tagállamok nagyobb pénzügyi hozzájárulását sürgette a migráció menedzselésében. A fideszes politikus kijelentette, hogy megint teljesen egyértelművé vált, hogy a brüsszeli bizottság és az EP bevándorláspárti többsége a Soros-terv mentén halad.

Niedermüller Péter, az egyik legmegbízhatóbb bevándorláspárti tagja az EP-nek Forrás: Hirado.hu

A szóvivő úgy gondolja, hogy

nem hiába találkozott Soros György a bizottság vezetőivel az utóbbi időben legalább 20 alkalommal,

egyértelműen ő diktálja a brüsszeli migrációs politikát, ő mozgatja a szálakat a mostani bevándorláspárti bizottságban, az EP-ben és a magyar ellenzéknél is. Hangsúlyozta, hogy

ha rajtuk múlik, akkor bevándorlókontinenst csinálnak rövid idő alatt Európából. Ez az Európai Parlamenti választás tétje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!