A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Jövőre frissül a 6-os BMW

Vágólapra másolva!
Ráncfelvarráson esik át a BMW 6-os sorozata. A csekély mértékű külső változtatások mellett az autó új üzemanyag-megtakarító technológiákkal bővül és változik a motorkínálat is.
Vágólapra másolva!

A frissített 6-os nagyobb elülső légbeömlőket, ledekkel kirakott indexlámpákat kap és ezentúl a hátsó spoileren egy harmadik féklámpa is helyet foglal. A belső tér sem változik sokat, csupán a színválaszték bővül és az iDrive kezelőrendszer kapott egy új - a gyár közleménye szerint sokkal ergonómikusabb - gombot. Több az újdonság az autó motorházteteje alatt, ugyanis bemutatkozik a 6-os sorozatban a BMW Efficient Dynamics nevű rendszere, mely többek közt a fékezéskor nyert energiát hasznosítja, de fontos újítás az automata motorleállító és indító berendezés is.

635d néven érkezik egy 3,0 literes hathengeres ikerturbós dízelmotorral felszerelt 282 lóerős és 580 Nm-es nyomatékkal rendelkező új változat, mely 6,3 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100 km/órás utazósebességet, ahonnan az elektronikusan maximalizált 250 km/óráig képes gyorsulni. A fenti menetteljesítmények fényében figyelemre méltó az autó mindössze 6,9 l/100km-es fogyasztása. Frissül a 630i jelzésű benzines változat is, mely egy közvetlen befecskendezésű 270 lóerős és 320 Nm-es nyomatákú 3,0 literes motort kap. Ez már kicsit több, 6,2 másodperc alatt van 100 km/órán. A 650i és M6 hajtáslánca változatlan marad.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!