A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:50TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
21:20VívásMohamed El Sayed-Tibor Andrasfi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Gyászol a párizsi olimpián szereplő női amerikai vízilabda-válogatott sztárja, Maggie Steffens, akinek váratlanul meghalt a sógornője.

A címvédő amerikai csapat győzelemmel kezdte szereplését a párizsi olimpián, miután a csoportkör első fordulójában, szombaton 15-6-ra legyőzte Görögországot. A mérkőzés után az Egyesült Államok szövetségi kapitánya, Adam Krikorian a San Francisco Chronicle című napilapnak elárulta, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Maggie Steffens-t pont az ötkarikás játékok kezdete előtt érte megrázó tragédia, ugyanis a férje 26 éves húga, Lulu Conner meghalt. Conner a családtag halálának részleteit nem hozta nyilvánosságra, egyes hírek szerint embólia következtében halt meg, de ezt hivatalosan nem erősítették meg - írja a Daily Mail.

Maggie Steffens
Sógornőjét gyászolja a háromszoros olimpiai bajnok Maggie Steffens 
Fotó: AFP

Mindenki számára sokkoló volt a hír.

Nem ismerem a részleteket, de ez Bobby (Conner - Maggie Steffens férje) és a családja, így Maggie számára is rendkívül nehéz időszak" – mondta Krikorian.

A pénteki olimpiai megnyitón többen is kiszúrták, amint az amerikai küldöttséget szállító hajón Steffens virágokat szór a Szajnába. Az NBC akkor közölte, hogy az egyik családtagját veszítette el, de akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan kit. Azonban mint kiderült, Steffens sogórnője is elutazott Párizsba, hogy a helyszínen szurkolhasson az amerikai csapatnak.

"Amennyire tudom, Lulu tele volt energiával, és nagyon izgatott volt, hogy itt lehet Párizsban. A folytatásban érte is fogunk játszani. Ez olyasmi, amire soha nem lehetsz felkészülve" – folytatta Krikorian

A tokiói olimpia legjobb női pólósának megválasztott Maddie Musselman is nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis a férjénél, Pat Woepse-nál rákot diagnosztizáltak a közelmúltban. 

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!