Gyári képek a frissített Mazda RX-8-ról

Vágólapra másolva!
Nem sokkal a japán magazinból előkerült képek után hivatalos fotók is napvilágot láttak a ráncfelvarráson átesett Mazda RX-8-ról.
Vágólapra másolva!

Az előzőleg megjelent szkennelt képen már jól látszott, hogy új, nagyobb légbeömlőket tartalmazó első lökhárítót, módosított fényszórókat és hátsó lámpákat kapott a Mazda sportkocsi, de a gyári fényképek segítségével ezek a változások még jobban láthatóak. Belül csak az enyhén áttervezett középkonzol jelenti az újdonságot.

A frissítés jelzi, hogy a Mazda nem kívánja egyhamar elkészíteni a kocsi újabb generációját, inkább a jelenlegit árusítja még pár évig. A jövő héten Tokióban és Detroitban bemutatandó autó a frissített megjelenésén túl valószínűleg műszakilag is változik, de hivatalos sajtóközlemény híján erről még semmit sem tudunk. A pletykák szerint az autó új hangolású felfüggesztést kap, és könnyen lehet, hogy a forgódugattyús motort is kicsit felpaprikázzák a fejlesztők. Ahogy a szkennelt képeken, itt is az autó legvadabb, RS változata látható, mely sajnos csak Japánban jelenik meg, vélhetően erősebb motorral, hátsó szárnnyal, 19 colos kerekekkel és Recaro sportülésekkel.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]




Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről