A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Lada crossover-tanulmány Moszkvában

Vágólapra másolva!
A Lada új koncepcióautóval készült a Moszkvai Autószalonra. A C-Cross méretében és felépítésében a Nissan Qashqai-ra emlékeztet, gyártását egyelőre nem tervezik.
Vágólapra másolva!

A Lada korábbi tanulmányautóihoz képest korszerű formát kapott a C-Cross, bár divatot azért nem fognak diktálni vele. Az orr-rész a modellfrissítés előtti Ford Focusra, a hátsó pedig az Audi Q5-re és a Ford Kugára emlékeztet. Mivel hivatalos sajtóközlemény egyelőre nincs az autóról, ezért csak egy orosz honlap által közölt adatokra támaszkodhatunk, melyek szerint a C-Cross hossza 4,41, szélessége 1,81, magassága pedig 1,56 méter, tömege üresen 1370 kg.

Az állandó összkerékhajtású kocsi orrában állítólag egy kétliteres benzinmotor dolgozik, ami akár 190 km/órás tempóra is gyorsíthatja a szabadidő-autót, átlagfogyasztása pedig 8,2 liter. A pletykák szerint, ha megvalósul az autó, akkor a jelenlegi Renault Mégane padlólemezét és részegységeit kapná meg, mivel a Renault tavaly 25 százalékos részesedést vásárolt a Lada anyacégében, az AvtoVAZ-ban.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!