A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az első grafika után hivatalos képet hozott nyilvánosságra a Hyundai a Genfi Autószalonon debütáló i-flow tanulmányról. Jön a frissített i30 is.
Vágólapra másolva!

Egy grafikát már nyilvánosságra hozott a Hyundai a Genfi Autószalonon bemutatkozó, kupéjellegű i-flow tanulmányról, amely egy új középkategóriás modell előfutára. A koreaiak most egy hivatalos képet is mutattak az autóról, illetve elárultak néhány műszaki adatot, kiderült például, hogy dízel-hibrid hajtáslánc készült a modellhez.

Aerodinamikai szempontok szerint tervezték a karosszériát, ennek köszönhetően az i-flow légellenállási együtthatója mindössze 0,25. 1,7 literes a hibrid rendszerhez használt dízelmotor, a Hyundai se a belső égésű, se az elektromos egység teljesítményét nem hozta nyilvánosságra. Hatfokozatú duplakuplungos váltót építettek be, az akkumulátorok lítium-polimerek. Átlagfogyasztásnak három litert adtak meg a koreaiak, a szén-dioxid-kibocsátás kilométerenként 85 gramm.

"Folyékony fém" külső borításról is ír a sajtóanyag, ennek kifejlesztésében a BASF vegyipari cég segédkezett. Szintén Genfben debütál a kompakt i30 frissített változata i30u néven, erről nem közöltek részleteket, gyártása viszont már a genfi kiállítás után elkezdődik. A Cee'd modellfrissítésénél tapasztalt változásokra lehet felkészülni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!