A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Beragadhat 250 ezer Ford gázpedálja

Vágólapra másolva!
Vizsgálatot indított az amerikai közlekedésbiztonsági szervezet a Ford két modelljével kapcsolatban. Kínában 236 ezer Focust hívnak vissza.
Vágólapra másolva!

Hasonló problémája lehet a Fordnak, mint korábban a Toyotának, az amerikai közlekedésbiztonsági szervezet (NHTSA) vizsgálatot indított a gyártó két modelljével kapcsolatban. Rosszul rögzített padlószőnyegek miatt beragadhat a gázpedál a 2010-es modellévű Ford Fusion és Mercury Milan modellekben, a hatósághoz már három bejelentés érkezett a hibával kapcsolatban.

Az opciós listán szereplő "All Weather" szőnyeggel van baj, a panaszok szerint, ha ezt egyszerűen - az egyébként rögzített kárpitszőnyegre - fektetik rá, hajlamos előrecsúszni, a gázpedál beragadását okozva.

Balesetről még nem érkezett hír, a gyors lépéssel az NHTSA bizonyítja, hogy nem kivételez az amerikai gyártókkal. Összesen 249 301 autót érint a vizsgálat. Közben Kínában 236 643 Focust hívnak vissza motorkalibrációs hiba miatt, minden érintett modellt helyben gyártottak. A 2008 augusztusától 2010. május 28-ig gyártott autók hajlamosak a hirtelen leállásra, főleg lassú autózás során. A gyártott autók két százalékát érinti a hiba, de mindet ellenőrizni kell.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!