A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

New Yorkban debütált az új Volkswagen Jetta

Vágólapra másolva!
Egyetlen apróságtól eltekintve minden előzetes információ helytállónak bizonyult az új Volkswagen Jettával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Gyakorlatilag semmiben sem tévedett az új Volkswagen Jetta első hivatalos fotóit kiszivárogtató Auto Express, a szedán New York-i premierjére így nem sok meglepetés maradt. Európai árak még nincsenek, Amerikában viszont a méretnövekedés ellenére is olcsóbb lesz az új Jetta, amely a Golf módosított padlólemezére épül.

4,64 méter hosszú, 1,78 méter széles és 1,45 méter magas az új modell, kilenc centiméterrel hosszabb elődjénél. 2,65 méterre nyúlt a tengelytáv, ez hét centiméterrel múlja felül az elődöt. Majdnem ugyanennyivel, pontosan 67 milliméterrel nagyobb a hátsó lábtér, 967 milliméter áll az utasok rendelkezésére.

Egyetlen motor, az 1,4-es TSI 160 lóerős kiadása maradt ki az Auto Express híréből, minden motor hatfokozatú kézi váltóval vagy hétfokozatú DSG-vel kérhető. Az 1,2-es TSI és az 1,6-os dízel alapáron start-stopos BlueMotion-csomaggal érkezik, 5,3 és 4,1 literes fogyasztással. Európában 2011 elején indul a forgalmazás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!