Szokatlan tömegbaleset történt egy óbudai felüljárón, megszólalt az egyik összetört autó sofőrje

flórián
Vágólapra másolva!
Csütörtökön hat autó ütközött a Flórián téri felüljárón, az egyik sofőr tisztázta, mi történt.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön tömegbaleset történt Óbudán, a Flórián téri felüljárón, az első hírek arról szóltak, hogy húsz autó ütközött. Hamar kiderült, hogy összesen hat autó tört össze, a baleset okát az egyik sofőr tisztázta.

"Egy fehér Skodát vezető hölgy nekicsapódott a szalagkorlátnak a lehajtó elején a kanyarban, ezután hívtak neki egy autómentőt, amely még a rendőrség előtt megérkezett. A hölgy a 112-n kétszer is bejelentette, hogy baleset történt" - mesélte a Bpiautosok.hu olvasója.

Forrás: Facebook

A fehér Skoda balesete után 10-20 perccel érkezett egy fekete személyautó, amelynek sofőrje érezte, hogy csúszik az út, így fékezett, de nem tudott megállni. Ő is belement a szalagkorlátba, de már lent, a lehajtó alján."

"Ezután jött egy taxis, aki sikeresen megállt a külső sávban vesztegelő autó mellett, és próbált segíteni a hölgynek. Ekkor megérkezett egy másik autó is, mely nehezen ugyan, de megállt.

"Az ütközés erőssége miatt ő is a taxiba, majd a taxi az első autóba hajtott. Ezután mögöttem sem tudott két autó megállni, így ők is egymásba mentek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!