A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hét bukott KRESZ-vizsga után is autóba ült egy somogyi férfi, össze is tört pár autót

Vágólapra másolva!
Miután hetedik KRESZ-vizsgáján is megbuktatták, autóval indult haza egy somogyi férfi, de eltévedt, és miközben kereste a helyes útirányt, több autónak is nekiment - írta a Blikk. 
Vágólapra másolva!

Erősen kérdéses, hogy a 61 éves férfi valaha is szabályosan autóba ülhet-e, a hetedik próbálkozása ugyanis katasztrofálisra sikeredett - írta az esetről a Blikk.

A férfi kocsival érkezett a kaposvári vizsgára, de már az oda vezető út sem ment számára zökkenőmentesen: a rendőrség szerint a vizsgahelyhez közeli benzinkút mellett

egy parkoló kocsinak ütközött, a baleset helyszínéről pedig továbbhajtott.

A sofőr ezután részt vett a hetedik KRESZ-vizsgáján, ott újra megbuktatták, ő pedig hazaindult - ismét kocsival. Hamarosan észlelte, hogy elvétette az útirányt, ezért hátramenetbe kapcsolt, és a manőver során négy parkoló autóban is kárt okozott.

A férfi a Blikknek azt mondta, hazafele véletlenül egy olyan zsákutcába hajtott be, ahol mindkét oldalon szorosan álltak a kocsik, a végén pedig olyan kevés hely volt, hogy csak úgy tudott megfordulni, ha felmegy a gyalogosok közé.

Ideges volt, és a váltó sem akarta bevenni a rükvercet,

így sajnos meghúzott egy kocsit, a többinek pedig csak az ütközőjének ment egy kicsit neki. Roncsderbi viszont nem volt az utcában! - mondta a férfi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!