Autót vontatott egy Mercedes az M3-ason, amit láttak, attól a rendőrök szeme is elkerekedett - fotók

szondáztatás, ittas sofőr, rendőri igazoltatás
Békéscsaba, 2008. január 20. Egy rendőr szondáztatáshoz állít meg egy gépkocsit Békéscsabán. Éjfél óta a helyszínen bevonják az ittasan vezetők jogosítványát. 2008. január 20-án lépett hatályba az a miniszteri rendelet, amelynek értelmében az alkoholszonda elszíneződése esetén azonnal el kell venni a vezetői engedélyt, függetlenül attól, mennyit ivott a sofőr. A jogosítványt legfeljebb három hónapra vonhatják be, kivéve, ha a kötelező vérvétel alapján jogerős elmarasztaló ítélet születik. MTI Fotó: Rosta Tibor
Vágólapra másolva!
A szabolcsi rendőrök újabb balesetveszélyes járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból.
Vágólapra másolva!

A rendőrök február 3-án, az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy német rendszámú Mercedest szúrtak ki, amely egy másik személyautót, valamint az ahhoz kapcsolt szállítmánnyal terhelt trélert vontatott.

Forrás: Police.hu

A román állampolgárságú járművezető a leállósávon közlekedett Mátészalka irányába. A rendőri intézkedés alatt a szabálytalan közlekedést műszaki hibával indokolta, de ennek ellenére nem hagyta el az autópályát az első lehetőségnél, ezért százezer forint helyszíni bírság megfizetésére kötelezték.

Forrás: Police.hu

Mivel a járműszerelvény súlya is meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, a rendőrök a további közlekedését megakadályozták, a járművezetőt gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása érdekében előállították.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!