Elmentek vezetni tanulni az erdőbe Pornóapátinál, egy borulás után a sofőr ujja leszakadt - fotók

borul
Vágólapra másolva!
Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt egy erdei magánúton, valahol Nárai, Pornóapáti és Vaskeresztes között.
Vágólapra másolva!

Két külföldi állampolgár ült egy magyar rendszámú Mitsubishiben, amely eddig tisztázatlan okból felborult egy erdei úton, több kilométerre lakott településektől, ahol sem magyar, sem osztrák telefonhálózatra nem lehetett csatlakozni. A sofőr egyik ujja leszakadt, így indultak segítséget keresni - írta a 112press.hu.

Egy 40 év körüli ukrán nő vezette az autót, mellette egy 30 év körüli román állampolgárságú férfi ült. A nő vezetni tanult, ezért vitte el a vezetői engedéllyel rendelkező férfi egy erdei útra gyakorolni. Mivel a telefonjaik nem működtek, a két sérült gyalog indult el segítséget kérni, pár száz méter megtétele után az egyikőjük telefonján már lehetett segélyhívást indítani.

Több jármű indult a bajbajutottak megkeresésére, a rendőrökön, tűzoltókon és mentőkön kívül erdészek és egy közműszolgáltató emberei is bekapcsolódtak a keresésbe. Végül megtalálták őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!