Ellopta a kisteherautót és ámokfutásba kezdett a rendőrökkel a nyomában

Rendőrségi üldözés közben autókba ütközött a gyanúsított, aki ellopta az Amazon teherautóját, baleset, koccanás, üldözés, autó, egyesült államok
Vágólapra másolva!
A kaliforniai rendőrség letartóztatott egy rablót, aki ellopta az Amazon szállítófurgonját, és menekülőre fogta vele az autópályán.
Vágólapra másolva!

Az incidens július 25-én 17:15-kor kezdődött, amikor a helyi rendőrséget két otthoni betöréses rablásról értesítették Riverside-ban. Mielőtt azonban kiérkezhettek volna a helyszínre, a tettes elrabolt egy amazonos furgont, és azzal sietve elhagyta a helyszínt. Mivel a rendőrök nyomon tudták követni a járművet a beépített GPS-jeladón keresztül, rögtön megtalálták, és üldözőbe vették.

Bár a gyanúsított több parkoló autónak is nekiütközött, nem volt hajlandó félreállni, és kelet felé hajtott a 60-as autópályán. Végül csak azután állt meg, hogy az úton több másik autónak is nekiütközött, és az irányíthatatlanná vált kisteherautó nekicsapódott a középső betonkorlátnak. A sofőr gyorsan kiugrott, átrohant az autópályán, és megpróbált átmászni egy magas falon. Amikor azonban ott is megtalálták, úgy döntött, hogy a legokosabb ötlet a megadás.

A 32 éves gyanúsítottat gyilkossági kísérlettel, rablással, halálos fegyverrel elkövetett testi sértéssel, a rendőrség kijátszásával, valamint kábítószer hatása alatt történő, sérülést okozó járművezetéssel vádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!