A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Repülő villanyoszlop, boruló tréler, ezektől a balesetektől a közútkezelőnél is kiakadtak - videó

baleset
Vágólapra másolva!
Az elmúlt időszakban három olyan baleset is történt a hazai autópályákon, amelyek egy kis odafigyeléssel elkerülhetők lettek volna.
Vágólapra másolva!

Az MKIF Zrt. egész pontosan azzal vezette fel az őszi balesetekből készült összeállítását, hogy az alábbi esetek miatt "megint fogjuk a fejünket."

  • Egyik éjszaka egy vélhetően részeg sofőr szeretett volna a tetőcsomagtartóra rakni egy villanyoszlopot az M3-as autópályán. Végül is sikerrel járt, csak az autója bánta. A sofőrnek szerencséje volt, sérülés nélkül megúszta a balesetet.
  • Az M1-es autópályán egy belső sávban haladó autó célzott meg egy kamiont bal hátulról a sűrű forgalomban. Ennek következtében az autó a belső szalagkorláthoz repült.
  • A Kőröshegyi völgyhídon egy tréler sofőrje vélhetően túl nagy sebességgel közlekedett, nem számolva az erős oldalszéllel. A tréler kibillent az egyensúlyából, a rakomány felborult.

Az MKIF Zrt. az esetek kapcsán mindenkit arra kért, hogy mindig a körülményeknek megfelelően, kizárólag a vezetésre koncentrálva közlekedjen!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!