A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Reklámkampánnyal próbálják lejáratni a Tesla önvezető rendszerét

Vágólapra másolva!
A filmben olyan Teslák láthatók, amelyek átmennek a szembesávba, figyelmen kívül hagyják a táblákat, és még gyerekméretű próbababákat és babakocsikat is elgázolnak.
Vágólapra másolva!

A Tesla Full Self-Driving (FSD) az új autókhoz elérhető egyik legfejlettebb vezetéstámogató rendszer, de még messze van a tökéletestől és a nevével ellentétben a teljes önvezetéstől is. Emiatt

sokan azt szeretnék elérni, hogy az autógyártó vonja vissza az utakról,

vagy legalább változtassa meg az erősen félrevezető nevét. Elon Musk egyik legnagyobb kritikusa, Dan O'Dowdt még egy Super Bowl-reklámot készített az FSD ellen a „The Dawn Project" nevű technológiai jogvédő csoportján keresztül.

A The Washington Post beszámolója szerint O'Dowd az FSD teljes betiltását akarja elérni, mivel úgy gondolja, hogy a program béta verziójának engedélyezése jelentős veszélyt jelent a közbiztonságra, még akkor is, ha az autóvezetők használat előtt beleegyeznek a Tesla feltételeibe.

A hirdetés, amelyet az USA egyes államaiban (Washington, Kalifornia, New York, Texas, Florida és Georgia) sugároztak a Super Bowl döntő alatt, felszólítja a szabályozó hatóságokat és a nyilvánosságot, hogy tiltsák be az FSD-t. Ezt olyan felvételekkel támasztják alá, amelyek azt mutatják, hogy állítólag ezzel a technológiával felszerelt Teslák súlyos vezetői hibákat követnek el, például elgázolnak egy úton „átkelő" gyerekméretű tesztbábut, vagy egy út közepén hagyott babakocsit, nem állnak meg egy iskolabuszhoz oldalára rögzített stoptáblánál és a „Do not enter" táblánál, és kanyarban még a szembesávba is átsodródnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!