A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

3 egyéniséget kap a BYD legújabb kompakt szabadidő-autója

Fotó: BYD
Vágólapra másolva!
Vagány megjelenést kap a BYD Fang Cheng Bao 3-as szabadidő-autója, ami 2 hajtómotoros összkerékhajtással is választható.
Vágólapra másolva!
Fotó: BYD

A BYD márkán belül a Fang Cheng Bao családba sorolják be a 3-as szabadidő-autót, amely kompakt méretű. Papíron ugyan 4605mm a hossz, de ebből arasznyi a hátsó ajtón kiképzett domborításra jut, illetve lesz olyan modell, ami itt, jól látható módon hordozza a pótkerekét; a szélesség 1900 mm, a magasság 1720 mm és ehhez 2745 mm-es tengelytávolság tartozik.

Fotó: BYD

Nem sokkal azt követően, hogy a kínai védjegy-adatbázisban megjelentek az első hivatalos ábrázolások, közreadták az első adat sajtófotókat a külsőről, és azt is elárulták, hogy a tervezők 3 egyéniséget alkottak az autónak, amelyeket a városi, az indusztriális és a természeti környezet inspirált. Ezek kívülről az eltérő lökhárítókban illetve a tárolódoboz/pótkerék szintjén jelentkeznek, azt még nem tudjuk, a belső térben ez milyen eltéréseket hoz – biztosra vehetjük, hogy mindegyikben ott lesznek a nagy méretű digitális kijelzők.

Fotó: BYD

Első körben az akkumulátoros-elektromos BYD Fang Cheng Bao 3 gyártása indul meg, később várható i-DM plug-in hibrid is. A 2 hajtómotoros összkerékhajtású változat 423 lóerős rendszerteljesítménnyel és 4,9 másodperces 0-100 km/óra gyorsulással jön. A BYD illetékesei korábban 220 000 jüanos (11,1 millió Ft) indulóárat említettek a Fang Cheng Bao 3-assal kapcsolatban, a pontos számot a piaci bevezetéskor ismerjük meg. Nem valószínű a típus európai forgalmazása.
 

Fotó: BYD

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!