A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Aranyrudat faragott a G osztályból a Mansory tuningcég

Fotó: Mansory
Vágólapra másolva!
Egyedi példány az arany fényezésű Mansory P900 EWB Gold Edition, amelyhez a G-osztály karosszériáját 20 cm-rel megnyújtották.
Vágólapra másolva!
Fotó: Mansory

A 2012-es A diktátor című mozi óta nem okoz nagy megrökönyödést az arany színű óriásterepjáró, de a Mansory tuningcég által átépített Mercedes-AMG G-osztály azért így is kitűnik a tömegből – pláne, ha süt a nap és csillog az arany színű fényezés.

Fotó: Mansory

Az utastérben már csak díszként jelenik meg az arany, itt a vajbőr ülés- és barna padlókárpit a meghatározó, és persze nem spóroltak a karbon betétekkel sem. A második sor helyére 2 darab, minden irányban állítható fotelt építettek be, amire azért volt lehetőség, mert 20 cm-rel megnyújtották a Mercedes-AMG G-osztály karosszériáját. A rend kedvéért egymással szembe nyílnak az ajtók.

Fotó: Mansory

A 4,0 literes V8-as biturbó teljesítményét 900 LE/1200 Nm-re növelték, amivel 3,3 másodpercig tart az aranyrúdnak a 100 km/órás sebesség elérése – bár ennek próbálgatása várhatóan nem lesz megengedett a sofőrnek. A nagy méretű felnikre szerelt peres gumik arról árulkodnak, hogy a Mansory P900 EWB Gold Edition aszfaltutakon fog közlekedni egész életében, illetve egy garázs mélyén fog majd porosodni, ha elmúlik az újdonság varázsa.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!