A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

M0-son gyalog menekülő ámokfutó, vizes lufival gyalogost dobáló bunkó - videók

Vágólapra másolva!
Válogatás az ezen a héten közzétett, hajmeresztő hazai közúti eseményekből.
Vágólapra másolva!
  • Megállás nélkül elhajtott egy sofőr, aki gyalogosdobálás után nekiment egy parkoló furgonnak Budapest XI. kerületében. Videó ide kattintva!
  • A szemből érkező reflexein múlt, hogy nem lett frontális ütközés egy elkapkodott előzésből Vaskeresztesnél. Életveszélyes manőver volt. Videó ide kattintva!
  • Az autópálya-kezelő újabb két járművét törték össze figyelmetlen autósok. Az egyik balesetnél fékezés nélkül ütköztek az energiaelnyelőnek. Videó ide kattintva!
 
  • Több autót letarolt egy rendőrök által üldözött Audi az M0-son. Több ember ült a kocsiban, egyikük az útpályákat elválasztó kerítésen átmászva próbált futva elmenekülni. Videó ide kattintva!
  • Szabálytalanul előzött meg egy tanulóautót egy suzukis Kaposváron. A tanuló szabályosan megállt elsőbbséget adni, a mögötte haladó sofőrt ezzel alaposan kihozta a sodrából. Videó ide kattintva!
  • Egy baleset miatt feltorlódott sorban egy fehér dobozos furgonra figyeltek fel a rendőrök. Nem éppen szabályosan szállították az autóval a nagy fém öntözőcsöveket. Videó ide kattintva!
  • Csúnya véget ért egy közúti nézeteltérés Budapest XIV. kerületében. Egy szürke autó elindult az előtte álló férfi felé, aki felkapaszkodott a motorháztetőre. Videó ide kattintva!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!